Заев на одмор во Италија

Заев на одмор во Италија

Премиерот Зоран Заев од денеска користи годишен одмор, информираат од Владата. Тој во следната недела, до 17 јануари ќе биде со семејството на зимување во Италија, информира портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски.