Запален автомобил со три јагленосани тела во шума во Хрватска

Запален автомобил со три јагленосани тела во шума во Хрватска

Хрватската полиција пронашла запален автомобил, а во него три јагленосани тела, во шума во местото Хусаин, недалеку од Кутин, пренесуваат храватските медиуми.

„Тоа е прва информација, излеговме на терен. Се работи за три јагленосани тела“ потврдила полицијата за „Јутарњи лист“.

Автомобилот бил пронајден околу 9 часот утрото. Истрагата ја води сисачко-жупаниското обвинителство.