Концерт на Сара Мејс на отворено

Концерт на Сара Мејс на отворено
Под покровителство на Град Скопје се подготвува концертот на една од најуникатните и најспецифични музичарки во Македонија, Сара Мејс. Концертот ќе се одржи на 26 септември во 20.00 часот на плоштадот „Мајка Тереза“, пред платото на МОБ.
На 1 септември Сара Мејс ја објави песната „Небо“ најавувајќи го својот најнов проект „Floating through space with Sarah Mace“ со кој очекува да ги покори ограничувањата на конвенционалното и да претстави нешто ново и свежо во македонскиот етер.
Концертот на Сара Мејс е од отворен карактер и сите љубители на музиката се поканети на незаборавна забава и искуство.