Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Коце Трајановски не дојде на соочување со Петре Шилегов

Кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски, вечерва не дојде на дебата со неговите противкандидати на телевизија Телма.

Водителот кажа дека долго време траела комуникацијата со штабот на ВМРО-ДПМНЕ за на крај да им биде кажано дека Трајановски одбива да дојде на дебатата.