Мајли Сајрус со венчален прстен

Мајли Сајрус со венчален прстен

 

Мајли Сајрус се појави со венчален прстен, со што дополнително го разгори огнот.

Од јануари минатата година се зборува дека таа и Лиам Хемсурт ја обновиле врската, а денес тоа озборување придоби нов изглед.

 

Малку по првите гласини Мајли и Лиам лично потврдија дека се смириле. Актерот дури и подарил и втор веренички прстен на партнерката. Вчера Мајли соопшти дека на 11-ти мај ќе излезе со нова песна.

 

Проектот се разликува од сите претходни и е посветен на нејзината љубов кон Лиам. За венчалниот прстен некои посочија дека тој е на раката на пејачката веднаш по тајната свадба која двојката ја направила на Нова година. За таквиот настан и Мајли и Лиам упорно молчат…Крај/мф/кс