Мени на МВР од 2006-2016: Стек од коњ, шкампи – лопстер, бифтек од дивеч…

Мени на МВР од 2006-2016: Стек од коњ, шкампи – лопстер, бифтек од дивеч…

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, на својот фејсбук профил објави само дел од она за што се трошеле парите во министерството, изминативе десет години…

„Мени на МВР од 2006-2016: Стек од коњ, шкампи – лопстер, бифтек од дивеч…“- напиша Спасовски и најави дека повеќе детали ќе соопшти на денешниот брифинг со новинарите.