Непознати лица синоќа во Аеродром опожариле автомобил-мерцедес

Непознати лица синоќа во Аеродром опожариле автомобил-мерцедес
Во полиција по полноќ било пријавено дека зад Трговскиот центар Три Бисери, 2 засега непознати машки лица на непознат начин опожариле ПМВ Мерцедес-Џип. Од пожарот зафатено било и комбе Опел.
Мерцедес-џипот е целосно опожарено, додека од комбето зафатен е само еден дел. Пожарот е изгаснат . Увид ќе се врши во текот на денот.

ВМ