Нормализиран сообраќајот на патот Куманово – Липково

Нормализиран сообраќајот на патот Куманово – Липково

Сообраќајот на регионалниот патен правец Куманово – Липково на мостот кај Отља е нормализиран откако претходно беше во застој поради сообраќајна несреќа.

Засега не се познати детали за несреќата.