Рашковски: ОЈО ја отфрли кривичната пријава против мене

Рашковски: ОЈО ја отфрли кривичната пријава против мене

Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, на својот профил на „Фејсбук“ објави дека Основното јавно обвинителство ја отфрлило кривичната пријава против него, што ја поднесе Кристијан Мицковски од ВМРО-ДПМНЕ.

Рашковски додаде дека главна причина за отфрлање на пријавата било тоа што ВМРО-ДПМНЕ не доставила ниту еден доказ.