Се качи на сцената на Евросонг и го покажа задникот (ВИДЕО)

Се качи на сцената на Евросонг и го покажа задникот (ВИДЕО)

Гледач од публиката направи инцидент на финалето на Евровизија. Тој  се качи на сцената и ги слече панталоните среде директниот пренос што го следеа над 200 милиони гледачи.

Гледачот покриен со австралиско знаме се качи на сцената до пејачката. Во еден момент се чинеше дека тоа е дел од кореографијата оти тој заигра околу неа, по што тој ги слече панталоните и го покажаголиот задник на камерата. Тој беше совладан од обезбедувањето и симнат од сцената.