Поддршка за Каталонија од Херцег-Босна: Ние сме следни

Поддршка за Каталонија од Херцег-Босна: Ние сме следни

Мостарската полиција бргу го отстрани транспарентот со знамиња на Херцег-Босна и на Каталонија, на кој беше напишано: „Со среќа, ние сме следни“.

Транспарентот осамна ова утро на ѕидот во близина на катедралата во Мостар, а неколку часа подоцна беше отстранет. Полицијата состави извештај за овој инцидент.