МАКФАКС

Управата за јавни приходи ќе се поднови со мебел за 97 илјади евра

Управата за јавни приходи ќе се поднови со мебел за 97 илјади евра
21.04.2017, 16:10

 

На Бирото за јавни набавки е објавен тендер за набавка на канцелариски мебел за потребите на Управата за јавни приходи.

Станува збор за набавка на канцелариски мебел, столчиња и метални полици во вредност од 6 милиони денари без ДДВ или нешто над 97 илјади евра. Времетраењето на договорот е за една година, а критериум за доделување на набавката е најниската цена. Договорот за набавка ќе се спроведе преку електронска аукција.

Поврзани написи

Макфакс е-билтен

Email *