Груевски се сретна со генералниот секретар на ЕПП и директорот на „Вилфред Мартенс“ центарот

Груевски се сретна со генералниот секретар на ЕПП и директорот на „Вилфред Мартенс“ центарот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска оствари средби со Томи Хунтанен, директор на „Вилфред Мартенс“ центарот при Европската народна…

Биба Додева доби внук

Биба Додева доби внук

Македонската поп-пејачка и претседателка на Здружението „Борка“ доби внук. Нејзината ќерка Емануела се породи со своето прво…