МАКФАКС

Вип постпејд нуди неограничена комуникација кон сите мрежи со намалена претплата

Вип постпејд нуди неограничена комуникација кон сите мрежи со намалена претплата
17.02.2017, 11:56

 

Вип ја најавува новата промоција во постпејд сегментот на мобилната телефонија со која корисниците добиваат можност за неограничена комуникација и тоа со намалена месечна претплата во текот на целата година.

Ова е единствена можност за сите приватни корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват веќе постоечкиот договор да ги искористат погодностите на новата промоција за Vip Mobile L тарифниот модел за 524 денари месечна претплата за цела година
како и вклучени 3GB 4G мобилен интернет.

Со избор на тарифниот модел Vip Mobile M за 384 денари месечна претплата во првата година корисниците добиваат неограничени разговори и СМС кон мрежата на Вип , 250 минути кон другите национални мрежи и 500 MB 4G интернет.

Истовремено со оваа нова промоција, корисниците имаат можност за избор на смарт- телефон по намалени цени. Понудата е достапна со склучен договор на 24 месеци и во ограничен промотивен период.

Детални информации се достапни на www.vip.mk, во најблиското Вип продажно место или на телефонскиот број 077 1234./крај/со/бб

Tags
Vip
No Posts Found

Поврзани написи

Макфакс е-билтен

Email *