(Видео) Судиите фатени со спуштени гаќи, велат исклучените од парно и најавуваат протести пред Собрание секој ден

(Видео) Судиите фатени со спуштени гаќи, велат исклучените од парно и најавуваат протести пред Собрание секој ден

Граѓаните исклучени од парно, а принудени да плаќаат паушал за греење, најавуваат дека од порта „Македонија“ каде…

„Зелена Недела“, Берлин: Глобалното сточарско производство ќе го реши проблемот со сиромаштијата

„Зелена Недела“, Берлин: Глобалното сточарско производство ќе го реши проблемот со сиромаштијата

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска на „Глобалниот форум за храна и земјоделство“, во…

Албанските бизнисмени заинтересирани да инвестираат во македонскиот туризам, енергетика и минерални суровини

Албанските бизнисмени заинтересирани да инвестираат во македонскиот туризам, енергетика и минерални суровини

Министерот за економија, Крешник Бектеши, денеска оствари работен состанок со бизнис-делегација од американската трговска и индустриска комора…

Заев ги повика компаниите од американската стопанска комора во Албанија да инвестираат во Македонија

Заев ги повика компаниите од американската стопанска комора во Албанија да инвестираат во Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, истакна дека Македонија работи посветено на унапредување на економската…