Зошто писателите молчат? – Страв од партиски етикети, зборот нема сила да „убие“, некои нови клинци го брануваат општеството!?

Зошто писателите молчат? – Страв од партиски етикети, зборот нема сила да „убие“, некои нови клинци го брануваат општеството!?

Поделеност на народот, бомби, политичка и економска криза, тепачка во законодавниот дом, загаден воздух, ново лице на…