Потпишан договор за државна поддршка со Групацијата ВИК – почетна инвестиција од 6 милиони евра и 60 нови работни места

Потпишан договор за државна поддршка со Групацијата ВИК – почетна инвестиција од 6 милиони евра и 60 нови работни места

Во Владата денеска беше потпишан договор за државна помош со германската компанија „ВИК груп“, која во ТИРЗ…