(Видео) Турската компанија „Мурат Тиџарет“ потпиша договор за закуп на градежно земјиште во ТИРЗ

(Видео) Турската компанија „Мурат Тиџарет“ потпиша договор за закуп на градежно земјиште во ТИРЗ

Директорот на Дирекцијата за технолошко-индустриски развојни зони, Александар Младеновски, и менаџерот на компанијата „Мурат Тиџарет“, Ејуп Ѓулсој,…

(ВИДЕО) Анѓушев: Со планот за економски раст Владата поддржува зголемување на соработката меѓу странските и домашните компании

(ВИДЕО) Анѓушев: Со планот за економски раст Владата поддржува зголемување на соработката меѓу странските и домашните компании

Владата направи детална анализа на досегашната политика за привлекување на странски инвеститори и констатираше дека оваа политика…