Николовски: Поддршката од ЕУ и од донаторската заедница е од големо значење за идните политики во земјоделскиот сектор

Николовски: Поддршката од ЕУ и од донаторската заедница е од големо значење за идните политики во земјоделскиот сектор

Денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство се одржа состанок на секторската работна група за земјоделство…