„Фиат“ ќе потроши милијарда долари за да го пресели производството од Мексико во Мичиген

„Фиат“ ќе потроши милијарда долари за да го пресели производството од Мексико во Мичиген

Италијанско-американскиот производител на автомобили „Фиат-Крајслер“ (ФЦА) ќе потроши милијарда американски долари за да го префрли производството на…

(Аудио) Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“, „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од состанокот

(Аудио) Палитов испрати демант за лобирањето за Бугарите во „Фени“, „Макфакс“ во целост ја објавува снимката од состанокот

Претседателот на Синдикатот на „Фени“, Ѓоре Палитов, вчера не одговараше на телефонските повици и пораките од „Макфакс“,…