Богоев: Бонева земала 2.000 евра на месец за патни трошоци, ВМРО-ДПМНЕ немала усул во крадењето. Тунтев, Ковачевски, Митрески и Поцков земале повеќе од 2.500 евра месечно

Богоев: Бонева земала 2.000 евра на месец за патни трошоци, ВМРО-ДПМНЕ немала усул во крадењето. Тунтев, Ковачевски, Митрески и Поцков земале повеќе од 2.500 евра месечно

К. Ландов