(ВИДЕО) Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека не изградиле објекти за бегалци, во отчетот го тврдат спротивното

(ВИДЕО) Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека не изградиле објекти за бегалци, во отчетот го тврдат спротивното