Адвокатот кој го бранеше Верушевски е предложен за член на Советот на јавни обвинители

Адвокатот кој го бранеше Верушевски е предложен за член на Советот на јавни обвинители

Адвокатот Ангеле Илиевски, кој го застапуваше првообвинетиот во случајот „Пуч“, Зоран Верушевски, е едниот предлог на Собранието за…

Не разбирам за што сум обвинет, рече Ѓоко Поповски за набавката на „шкода јети“ за полицијата

Не разбирам за што сум обвинет, рече Ѓоко Поповски за набавката на „шкода јети“ за полицијата

Обвинителката Фатиме Фетаи во воведниот говор за случајот „Триста“, во кој обвинет е поранешниот помошник-министер Ѓоко Поповски,…