(Видео) Алаѓозовски за годишната програма: Одобрени се повеќе од 50 отсто од пристигнатите апликации

(Видео) Алаѓозовски за годишната програма: Одобрени се повеќе од 50 отсто од пристигнатите апликации

Министерот за култура, Роберт Алаѓозовски на денешната прес-конференција ја соопшти годишната програма и резултатите од годишниот конкурс…

Министерството за култура ја објави неофицијалната верзија на нацрт-акцискиот план за 2018

Министерството за култура ја објави неофицијалната верзија на нацрт-акцискиот план за 2018

Министерството за култура на Република Македонија на својата веб-страница ја објави неофицијалната и нелекторирана верзија на првичниот…