Берлин: Косовско-македонскиот филм „ Доме слатки доме“ најдобар на Фестивалот на кинематографиите на Југоисточна Европа

Берлин: Косовско-македонскиот филм „ Доме слатки доме“ најдобар на Фестивалот на кинематографиите на Југоисточна Европа

Во големата сала на познатото берлинско кино „Бабилон“, со доделувањето на наградите заврши третото издание на Фестивалот на…