„Celebrate Diversity“ или „Во слава на различностите“ е годинашниот слоган на 62 то издание на Изборот за песна на Евровизија, Киев 2017.

„Celebrate Diversity“ или „Во слава на различностите“ е годинашниот слоган на 62 то издание на Изборот за песна на Евровизија, Киев 2017.

Со спектакуларно отворање и традиционално дефиле на црвениот килим на националните претставници и делегациите од 42 земји…