Претставата „Илустрации за тоа како новата идеја го вчудовидува човекот кој не е спремен за неа“ во Кино култура

Претставата „Илустрации за тоа како новата идеја го вчудовидува човекот кој не е спремен за неа“ во Кино култура

Добитник на Гран при наградатa „Васил К.Ќортошев“ на Драмскиот аматерски фестивал на Македонија – Кочани ќе биде изведена…