(Видео) Обвинетиот за смртта на малиот Алмир ќе одговара за делото несреќен случај со смртни последици

(Видео) Обвинетиот за смртта на малиот Алмир ќе одговара за делото несреќен случај со смртни последици

Пратеникот Реџеп Мемеди на денешните пратенички прашања во Собранието го праша републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески дали е направена преквалификација…

(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

На Али-пашината џамија се работи без одобрение за градба, со тешка градежна механизација што го уништува просторот…