Морачанин избрана за координаторка на интерпартиската парламентарна група за правата на ЛГБТИ-лицата

Морачанин избрана за координаторка на интерпартиската парламентарна група за правата на ЛГБТИ-лицата

Пратеничката од ДОМ, Маја Морачанин, е избрана за координаторка на интерпартиската парламентарна група за правата на ЛГБТИ-лицата…