Стерјовски: Признавањето на бугарско малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците

Стерјовски: Признавањето на бугарско малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците

Признавањето на бугарското малцинство во Албанија претставува геноцид врз Македонците во Албанија, изјави Васил Стерјовски, секретар на…