Разузнавачките дејства, според Брнабиќ, конкретна причина за повлекувањето од амбасадата

Разузнавачките дејства, според Брнабиќ, конкретна причина за повлекувањето од амбасадата

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека разузнавачките дејства биле конкретна причина за повлекувањето на персоналот од…