Ќе се продлабочува македонско-унгарска соработка во форензиката и борбата против корупцијата

Ќе се продлабочува македонско-унгарска соработка во форензиката и борбата против корупцијата

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска одржа работна средба со амбасадорот на Република Унгарија, Ласло Иштван Дукс. Амбасадорот му…