Џафери-Шчербак: Постои потенцијал за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Русија

Џафери-Шчербак: Постои потенцијал за продлабочување на соработката меѓу Македонија и Русија

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, се сретна со амбасадорот на Русија, Олег Шчербак. „Нагласувајќи дека по настаните…

Единствена Македонија: Владата се соживува со терористичката група од Косово, која уби 8 припадници на МВР во „Диво Насеље“

Единствена Македонија: Владата се соживува со терористичката група од Косово, која уби 8 припадници на МВР во „Диво Насеље“

Владата на Косово со доделувањето  парична сатисфакција од 300.000 евра на семејствата на учесниците во „Диво Насеље“…