(ВИДЕО) Седум пратеници од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ учествувале во отворањето на вратата на Собранието

(ВИДЕО) Седум пратеници од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ учествувале во отворањето на вратата на Собранието

Телевизија Телма објави видео-снимка од безбедносните камери на Собранието од 27 април, крвавиот четврток. http://www.telma.com.mk/sites/default/files/vesti/video/inserti_sobranie_kameri_22_05_2017.mp4…