Јакимовски како министер си доделувал државни пари за своја невладина организација

Јакимовски како министер си доделувал државни пари за своја невладина организација

Вакво обвинување денеска искажа портпаролот на владејачката ВМРО-ДПМНЕ, презентирајќи пред новинарите документи со кои го аргументираше своето…