Спасовски – Коблер: Наскоро преговори со ФРОНТЕКС за справување со евентуалниот нов бран мигранти

Спасовски – Коблер: Наскоро преговори со ФРОНТЕКС за справување со евентуалниот нов бран мигранти

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска одржа работна средба со амбасадорката на Република Австрија, Ренате Коблер. Амбасадорката Коблер му го…