ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски треба да си поднесе оставка поради скандалозната годишна програма, а не да се фали со политички памфлети

ВМРО-ДПМНЕ: Алаѓозовски треба да си поднесе оставка поради скандалозната годишна програма, а не да се фали со политички памфлети

Јавноста очекуваше Алаѓозовски на денешната прес-конференција да каже дека ја повлекува скандалозната годишна програма на Министерството и…