(Видео) Мицковски: Не е исклучена можноста јас да седнам на претседателското столче

(Видео) Мицковски: Не е исклучена можноста јас да седнам на претседателското столче

„Не е исклучена можноста јас да седнам на претседателското столче“, изјави генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Кристијан Мицковски. „Според…