Прекршочни пријави против 9 партии и 110 организатори на изборната кампања од март годинава

Прекршочни пријави против 9 партии и 110 организатори на изборната кампања од март годинава

Бидејќи навремено не ги поднесле фиансиските извештаи од последните претседателски и локални избори, Државната изборна комисија поднесла…