Во Чаир мирно

Во Чаир мирно

Гласањето во оваа општина се одвива во мирна атмосфера, со забележтелно присуство на полицијата Уште од раните…

Ѓорге Иванов, претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија”: Бесрамно е да го негираш и да бараш поддршка од народот

Ѓорге Иванов, претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија”:  Бесрамно е да го негираш и да бараш поддршка од народот

Професорот од Правниот факултет ги појаснува причините за прифаќањето на претседателската кандидатура со десно-центристичка поддршка, како логички…