Прво интервју на Петар Богојески: Ако ВМРО-ДПМНЕ работи мудро, владата на СДСМ ќе биде загрозена пред крајот на овој мандат

Прво интервју на Петар Богојески: Ако ВМРО-ДПМНЕ работи мудро, владата на СДСМ ќе биде загрозена пред крајот на овој мандат

Во своето прво интервју Петар Богојески, новиот заменик-генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ и еден од лидерите на Иницијативата…