(ВИДЕО) СДСМ под реден број 19, а ВМРО-ДПМНЕ со број 7 – утврден редоследот на партиите на гласачките ливчиња

(ВИДЕО) СДСМ под реден број 19, а ВМРО-ДПМНЕ со број 7 – утврден редоследот на партиите на гласачките ливчиња

Владејачката партија СДСМ на претстојните локални избори ќе настапи со број 19, а најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ…