Времено ангажирани лица ќе работат на подобрување на хигиената и зеленилото во Велес

Времено ангажирани лица ќе работат на подобрување на хигиената и зеленилото во Велес

Четириесет иосум велешани добија привремено вработување во Јавното комунално претпријатие „Дервен“, ангажирано од локалната самоуправа преку проектот…