Поради инвестиции во дистрибутивната мрежа, улицата „Франклин Рузвелт“ викендов со времен режим на сообраќајот

Поради инвестиции во дистрибутивната мрежа, улицата „Франклин Рузвелт“ викендов со времен режим на сообраќајот

Улицата „Франклин Рузвелт“ во близина на Министерството за економија викендов ќе биде под времен режим за движење…