Мостот „Близнак“ затворен поради пукната гасоводна цевка

Мостот „Близнак“ затворен поради пукната гасоводна цевка

 

Сообраќајот на мостот „Близнак“ во населбата Аеродром е затворен во двата правци поради пукната гасоводна цевка.

 

Полицијата потврди дека околу 13 часот од безбедносни причини целосно е затворен сообраќајот од булеварот „Киро Глигоров“ до улицата „Перо Наков“.

 

Екипи од надлежните институции се испратени на терен и се работи на отстранување на дефектот./крај/мф