МАКФАКС

Маркетинг

За детални информации за можностите за рекламирање
на www.makfax.com.mk и за претплата на сите
наши сервиси можете да не контактирате на:
e-mail: marketing@makfax.com.mk или на
Тел/факс. 02 3 230 940
Независна Новинска Агенција МАКФАКС
Ул. 11 Октомври бр. 33 а 1000 Скопје, Република Македонија

 

Макфакс е-билтен

Email *