Горан Пандев доби син

Горан Пандев доби син

Македонскиот интернационалец во редовите на Интер, Горан Пандев, утрово доби син, беше објавено на неговиот Фејсбук профил.…

Умре Хуан Антонио Самаранч

Умре Хуан Антонио Самаранч

Проанешниот долгогодишен претседател на Меѓународниот олимписки гкомитетпочина на 89-годишна возраст во болницата Квирон во Барцелона, соопштија агенциите…