МАКФАКС

Tag "балет"

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

Daily news

Балетот „Дон Кихот“ од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет. Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко, уметничкиот

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *