МАКФАКС

Tag "Голем пожар во Карпош"

Голем пожар во Карпош

Голем пожар во Карпош

Daily news

Пожар избувна во бараките кои се наоѓаат во близина на СУЦ „Здравко Цветковски“. Пожарот зема замав и е видлив на поголема далечина. Учениците од училиштето беа евакуирани, а постои опасност

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *