МАКФАКС

Tag "дипломати"

Дипломатскиот синдикат повторно предупредува за можни манипулации при распределбата на дипломати во странство

Дипломатскиот синдикат повторно предупредува за можни манипулации при распределбата на дипломати во странство

Daily news

Синдикатот на македонската дипломатска служба повторно предупредува дека со распишаните дваесетина интерни конкурси за распоредување на работа во македонските дипломатско-конзуларни претставништва, раководството на МНР се обидува да постави партиски кадри, како

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

МНР: Дипломатите се упатуваат во дипломатските претставништва во согласност со законите

МНР: Дипломатите се упатуваат во дипломатските претставништва во согласност со законите

Daily news

Министерството за надворешни работи ја информира јавноста дека испраќањето на дипломати во македонските дипломатски претставништва во странство се врши во согласност со релевантна законска рамка и потенцира дека и сега

Прочитајте го целиот напис
20.04.2017

САД протераа 35 руски дипломати и затворија две руски згради

САД протераа 35 руски дипломати и затворија две руски згради

Општо

САД протераа 35 руски дипломати и затворија две руски згради во Њујорк и во Мериленд, оправдувајќи го тоа со наводен притисок врз американските дипломати во Москва, изјави во четвртокот вечерта

Прочитајте го целиот напис
29.12.2016

Макфакс е-билтен

Email *